Известие

Collapse
No announcement yet.

Oсветление на бутоните на ICS

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Oсветление на бутоните на ICS

Търсих някаква информация но не намерих, та за това поставям въпроса,касае се за част от бутоните на ICS-а и по конкретно бутоните с номерация и тези на главното меню(audio,klima,main...)и т.н.Проблема е че не светят и то още от времето когато съм я купувал.Не знам дали това осветление не е минава през някой предпазител и за това питам, ако някой знае нещо по въпроса да каже че да оправя проблема.

Дедрата има такъв проблем с панела на климатроника ...Проблема там е че няма крушки а осветлението става с диоди които обикновенно не са изгорели а платката се нуждае от презапояване.На 166 цата панела на климатроника също е с диоди и наи вероятно проблема е същия.В Ланчия-форума има подробно описание как се оправя този проблем.Поздрави!
    5 Ланчии зад гърба си!
    И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

Аз така и подозирах,отварях го веднъж и видях че са група диоди, което ме наведе на мисълта че работата е по сложна(трудоемка) отколкото на мен ми се искаше и за това реших да питам, ако някой знае нещо по въпроса.Благодаря колега, че си се потрудил да пишеш по темата.

Comment

Working...
      X